Moderation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim dediğim 1 aylık sadece yedeğini alması içindir. Yani 1 aylık hostu uzatsın demiyorum. Yani bir nevi yedeği satma olayı gibi düşünün. senelik 120TL diyelim 10tl bir ücret karşılığında 24 saatliğine o hesabın yedeği alınınca silinecek şekilde yani hesabı uzatırken, 24 saat sonra hesabınız tamamen kapatılacaktır şeklinde bir durum yani. Müşteriyi memnun etme açısından diyorum ben. Kurumsal firmayız diye bunlarında yapılması gerek sonuçta firma prensibinde müşteri memnuniyetide yer alıyor. Firma prensiplerinde ödemeyi geciktiren müşterinin artık bizimle alakası yok memnuniyet vs düşünmüyoruz diyorsa orasını bilemem. Sonuçta 1 müşteri 5 müşteri, 5 müşteri 25 müşteri bakımından düşünmek gerekiyor.

Her neyse artık ben doğru bulmuyorum yani şu 1 yıl olayını. Firma prensibi olabilir ama sonuçta paket satılmıyor, yedek alınması için ek bir süre isteniyor.

İyi forumlar dilerim.
18/12/2012 21:59 Hizmetiniz Askıya Alınmıştır
16/12/2012 21:59 Fatura Hatırlatma
14/12/2012 22:00 Faturanız Oluşturuldu

Bir Sonraki Ödeme Tarihi : 17/12/2012

Bakın 3 gün kala bir mail yolamış sistem. 1 gün kala tekrar yolamış. 18 inde hizmet askıya alınmış ve bende aynı gün aramışım.

Daha nasıl bir müşteri memnuniyetinden bahsediyorsunuz ? Çok merak ediyorum 3 gün önceden başlıyorum uyarı göndermeye yetmiyor telefon ile arıyorum. İsterseniz artık müşterilerimize dvd ile yollıyalım yedekleri

forumdan bir arkadaşın özelmesaj ile attığı aslında herşeyi çok net anlatıyor.

Alıntı
selam bence hosting şikayetleri bolumunde sinir stres yapmanıza gerek yok çunku siz ne kadar iyi niyetle yaklaşırsanız yaklaşın r10 daki uyelerin kulagınızın arkasınıda isteyecektir o yuzden bence he deyip geçin cunku r10 2-3 senedir amacını çoktan aşmış artık webmaster forumu yerine çakalmaster forumuna dönmüş özellikle işini iyi yapan firmaların konuları kendini bilmez birisi tarafından açıldıgı zaman hemen kendilerine rant kapısı çıkarıyorlar ve konuya abuk sabuk şeyler yazıyorlar bakıyorsunuz o abuk sabuk yazıyı yazanlar yarın vps vds dedicated veya hosting irc bolumlerınde konu açıyorlar kaliteli hizmet kesintisiz hizmet vs vs bence bir çok firma gibi kulak arkası edip yolunuza devam etmeniz en dogru karar olur zaten sizi bilen biliyor varsın 3-5 çapulcu sizi kötü bilsin
Not Lafım Moderation size değil genele