Hosting paketlerinin %98 i yıllık ödeme olarak satılmaktadır.Bu da demek oluyor ki ödeme yine yıllık planda yapıması gerekmetedir çünkü direknetin aylık ödemeli paketi yok sitesinden bakabilirsiniz.
yani demem o ki müşterinin egosunu tatmin edicek diye firma kendi prensibini bozmak zordun da değil. madem okadar öenmliydi alınsaydı yedek ki firma müşteriyi aramış.
Konu sahibi arkadaş üzerine alınmasın lütfen . İthamlar tamamen yanlış kavranan durumlar için.
Benim dediğim 1 aylık sadece yedeğini alması içindir. Yani 1 aylık hostu uzatsın demiyorum. Yani bir nevi yedeği satma olayı gibi düşünün. senelik 120TL diyelim 10tl bir ücret karşılığında 24 saatliğine o hesabın yedeği alınınca silinecek şekilde yani hesabı uzatırken, 24 saat sonra hesabınız tamamen kapatılacaktır şeklinde bir durum yani. Müşteriyi memnun etme açısından diyorum ben. Kurumsal firmayız diye bunlarında yapılması gerek sonuçta firma prensibinde müşteri memnuniyetide yer alıyor. Firma prensiplerinde ödemeyi geciktiren müşterinin artık bizimle alakası yok memnuniyet vs düşünmüyoruz diyorsa orasını bilemem. Sonuçta 1 müşteri 5 müşteri, 5 müşteri 25 müşteri bakımından düşünmek gerekiyor.
Her neyse artık ben doğru bulmuyorum yani şu 1 yıl olayını. Firma prensibi olabilir ama sonuçta paket satılmıyor, yedek alınması için ek bir süre isteniyor.
İyi forumlar dilerim.