Uslupta birsey yok benim gördüğüm bu gerçekler insanları kızdırır sinirlendirir. Sizin yasadıgınızda bu. AAA firması adama senden memnun değiliz diyoruz adam sitemizi yeni aldıgımıza dc ye tasıyor. Siz ise 1 yıl daha öde öyle vereyim yedekleri diyorsunuz. Bunun adı tekrar yazıyorum aç gözlülük; Hadi siz buna kar maksatlı kurulmus bir şirketiz biz bu tip avantajları en çıkarcı sekilde değerlendiriz diyorsanız zaten birsey demeye gerek yok. En kötüsü hostunuz iptal kardesim öde 1 aylık al dersin 1 yıllık öde vereyim değil.
Önce okuduğunuzu bi anlamanızı öneririm.
1. Konuyu acan arkadaşın benden bir memnuniyetsizliği yok. Tasarımcısı ile ilgili sorunlardan dolayı siteye kullanamadığını ve projeyi iptal ettiklerini söylüyor.
2. Anlamak mı istemiyorsunuz yoksa kapasiteniz mi yetmiyor orasını bilmiyorum ama ben görevimi fazlası ile yerine getirmişim mail atmışım telefon etmişim bak süresi bitiyor diye madem yedekleri çok önemli idi 1 günlük sürede yedek alabilirdi.
3. Uslupta bişi yok diyorsunuz firmama ve dolayısı ile şahsıma aç gözlü, çıkarcı, vs bir çok ithamda bulunuyorsunuz.
Not: Uslubunu bozmana gerek yok zihniyet bozuk zaten uslubunuzu bozzanız ne yazar bozmasanız. Uslup bozulup işi herro merro ya getiririm ise kasıt at bi öm vereyim adres gel boz bakalım kac kilo varmıs görrelim
Valla neren kaç kilo bilmiyorum ama kafatasının içindekinin miligram ile ölçülebilecek bir değerde olduğu şu lafından belli oldu.
Yaşım 35 Sizin gibi çok klavye delikanlısı gördüm ve eskittim. Adresinizi özel mesaj ile iletmenize gerek yok
www.direk.net.tr/iletisim.php adresinden ulaşabilirsiniz adres bilgilerimize