battlefield 3, counter strike source ve global offensive ara sıra need for speed hot pursuit herhangi bir kasma söz konusu olmadı
GTS 250 ile BF3' de Ultra ayarlarda AA' ı 2x yapıp FPS değerlerini söyleyin, 15' i geçeceğini düşünmüyorum. GTX 560 Ti ile bile Ultra, 1920x1080, 4xAA' da oynayabiliyorum en fazla. AA' bir de 16x olsa? Her oyunu oynamak ayrı, her oyunu FPS değeri yüksekken full ayarlarda oynamak ayrı.
Trust arkadaşım ben GTX 560 Ti kullanan biri olarak GTX 660 Ti almanı tavsiye ederim. 660 ile 660 Ti arasında aşırı bir fiyat farkı yok, aradaki fark performans için değer. Ve mümkünse Asus Direct Cu modellerinden al, ASUS' da ısınma problemi hiç olmuyor ve 3 yıl garantili.
Ivy bridge ise sisteminiz PCI Express 3.0 destekliyor, biliyorsunuz. Zaten Nvidia aldığınızda neden ATI alarak hata yaptım diyeceksiniz. Kesinlikle rakip olamazlar, DH' de bir topluluk var sanki ATI ve AMD' den aylık maaş alıyorlar. Her konuya girip üşenmeden ATI, AMD - Nvidia, Intel' i tokatlar diyorlar. Kendileri AMD' nin Bulldozer serisi 8 çekirdekli işlemcilerini şişire şişire çıkarttığında benchmark değerlerinde 4 çekirdekli Intel 2600k' ı bile geçemediği gerçeği gün yüzüne çıkınca nedense hiçbiri ortada yoktu.