Aziz yildirim ben bu klup icin 1 sene hapisde yattm beni istifaya davet edenler ne yapti demis?
Gorev yaptigi 15 yilin 7sinde GS sampiyonlugu gorduk. Bundan daha buyuk eziyet olur mu? Bu senede aksilik olmazsa 8.si olacak. Bizim 5 sampiyonlugmuz var. Birinin sike oldugunu mahkeme onayladi. Acsin baksin GS tarihine, hangi 16 yillik periyotta 8 yil sampiyonluklari var. Yatsin kalksin Ozaydin devrine sukretsin... O devir olmasaydi, bizim sampiyonluklarimizda zor gelirdi.
Bide millete laf salatasi yapip kandiriyor. Aziz Yildirim FB icin bir sene hapis yatmadiki. Sike yaptigi icin dava surecinde 1 sene iceride kaldi. Onayladigindada bir 5 sene daha yatar. Bunun FB icin yapacagi en hayirli is istifa etmesi, birde ustune sizi kandirdim diye taraftardan ozur dilemesi. Bu adamin butun TDler hakkinda verdigi kararlar yanlis. Adam su ana kadar TDler hakkinda verdigi kararlarin tam tersini verseydi, harbi cosmustus. Nasil bir insan evladinin verdigi her karar yanlis olur, aklim mantigim almiyor.
Bir muhabbet kusu alalim, kusa "dursun ve gitsin" kelimelerini ogretelim. Sampiyonlugu kaybetttigimiz her sene sonunda kusa soralim, o ne karar verse uygulayalim. Yemin ediyorum muhabbet kusu Aziz Yildirimdan daha iyi karar verir.