@Adsense,

Asabi değilim, hitabetlerimi öyle algılıyorsanız sizin hoş görünüz. Benim anlatamadığım ya da sizlerin anlamadığı durum şudur;

Bu arkadaş ya da her hangi bir kişi bir amaç uğruna çalışmak istiyorsa elini de cebine atmasını bilmelidir. Ekmek yemek istiyorsan, önce ekmek yedireceksin. Hayatın gerçeği budur. Senden domain'i alayım, ondan hosting'i alayım. E ne yapacaksın? HTML tasarım yapıyorum da onlara bakacam. Hayat bu kadar beleş değil.

Her gün 1$ kampanyası düzenleniyor. 1$ 'ına kıyıp da ihtiyacını gidemiyorsa bir insan yapmasın zaten bir iş.

Bugün buradaki insanlar domain ticareti yapıyor. Gidiyor 1$ veriyor gidiyor 16 TL veriyor ama domain'i alıyor. O insanlar burada o domain'i 1 TL'den satışa çıkarttığında çoğu zaman müşterisi bile çıkmıyor. Veya bu arkadaş gibi nice insan "beleşe 3 TL'ye 5 TL'ye domain arıyorum" diye ilan açtı. Sonuç ne oldu? 10'larca insan başlık altına yazdı, özel mesaj attı 3 TL'ye domain satmak için. Alıcı ne yaptı? Daha ilk mesajında "ne olursa olsun 3 TL'ye domain arıyorum" diyen adam, domain beğenmez oldu.

Bu örnekten de şunu anlamanız lazım; malınızla, paranızla rezil olma durumu budur. Biti kanlanma deyimi budur.

Buyrun arkadaşın ilanı. Arkadaşa gidip sorsan bana hayrına 100 post at desen, atar mı sence?

Benim konuşmalarım gerçekler üzerinedir. Hayat o kadar beleş değil. Konuşmalarımdan alınıyorsanız yapacak bir şeyim yok. Bir tarafta ticaret yapıyorken, öte tarafa gelip hayrına iş isteyemezsiniz.

@Alifurkan,

Arkadaşın kredi kartı yoksa 3 TL'ye 5 TL'ye onun adına alacak birilerini rahatlıkla bulur. HTML tasarımlarını arkadaşları ile paylaşmak istiyorsa beleşe paylaşım siteleri var oradan paylaşabilir.

Buyrun siz de arkadaşın ilanına gidin ve beleşe hizmet isteyin, verecek mi bakalım.

Ekmek yemek istiyorsanız, önce ekmek yedireceksiniz arkadaşlar. Yedirmeden yiyemezsiniz. Ekmeği ısırıp, geviş getirirken bile bilmem kaç tane kasınız çalışıyor. Bu kadar beleşçiliği desteklemeyin. 1 TL'den forumda domain satıyorlar, 1 TL'si de mi yok arkadaşın? Gidin domain satış bölümüne bakın. 1 TL'ye bi dünya domain var.