@acayip kardeşim garip bi sorunum daha var.localhostta çalışan şu kod sitemde çalışmıyor.
localhosttaki veritabanımda da, sitemdeki veritabanımda da aşağıdaki tablolar ve sütunlar var ve tıpatıp aynı.
aşağıdaki kod localhostta doğru olarak
Islam çıktısı veriyor ama sitede çıktı olarak 0 veriyor. bütün herşey localhost ile tıpatıp aynı.tek fark localhostta smf_themes tablosunda yaklaşık 30 satır var. sitemdekinde ise yaklaşık 1500 satır var.
require("baglan.php");
mysql_select_db($database_twtwar, $twtwar);
$query_twtwar = "SELECT smf_themes.id_member, smf_members.id_member, smf_themes.value FROM smf_themes, smf_members WHERE smf_themes.id_member = smf_members.id_member";
$twtwar = mysql_query($query_twtwar, $twtwar) or die(mysql_error());
$totalRows_twtwar = mysql_num_rows($twtwar);
$row_twtwar = mysql_fetch_assoc($twtwar);
echo ($row_twtwar['value']);neden olabilir?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:48:47 -->-> Daha önceki mesaj 22:30:58 --
sorunu buldum ama çözüm bulamadım.
smf_themes tablosunda member_id lerin çakıştığı 5 satır var.bu çakışan satırların hepsinin value değeri rakam, benim işime yarayan value değeri yazı olan(Islam).
$row_twtwar['value'] diye echo yapınca rakam çıktısı veriyor. bunu, ekrana yazı, yani örn: Islam şeklinde gelecek şekilde nasıl filtreleriz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:37:47 -->-> Daha önceki mesaj 22:48:47 --
WHERE smf_themes.variable LIKE 'cust%'
koduyla hallettim.herkese teşekkürler