Sistem 3 monitörü görüyor da, görüntüyü vermiyor o kısmı çözemedim. Aparat kullanmayayım diye bu kartı özellikle almıştım işin içinden çıkamadım henüz. Çözünürlüklerinin aynı olması gerekir diye düşündüm 3 monitöründe ama düşürünce de çözüm olmadı. Ayarları bozup bozup karıştırıyorum lakin henüz başarılı olamadım.

Hmm evet verdiğiniz linki inceledim, şöyle diyor:

Eger 3 monitorumuz var ise bunları 2 tanesi dvi uzerinden bir taneside display port uzerinden baglamamız gerekmektedir.
Hemen sunu sorabailirsiniz kartımda 2 dvi 1 hdmi ve display port var neden 2 dvi ve 1 hdmi kullanamıyorum.
Ekran kartları uzerindeki hdmi portları aslında bir dvi portudur yani kartınız uzerinde 2 dvi 1 hdmi 1display port var ise hdmi kullandıgınız zaman bir dvi girisiniz iptal olur.
(Eyefinity destekli ekran kartları için gecerlidir)Bu nedenle kullanamazsınız sadece alternatif olur 1 dvi + 1hdmi + 1 display portta kullanabilirsiniz.

Bende şuanda 2 DVI 1 HDMI'dan almaya çalışıyorum bu yüzden olmuyor. Sanırım bi tane mini display port - HDMI kablosu alıp HDMI yerine display porttan çıkmam lazım gibi..

Teşekkürler ForumiN