Konuşma be boş beleş adamsın.Ben ne diyorum sen ne diyorsun Türkçeyi gerçekten bilsen zaten demek istediğimi anlarsın.Git anana babana söyle sana Türkçe öğretsin.Seni alakadar etmez benim saygım.Boş beleş adamsın tekrar söylüyorum.Mekrunun çeşitleri olduğunu bile benden duyuyorsundur eminim.Diğer arkadaş gibi saygılı ol az adam kabullendi hatasını sen hala havlıyorsun.
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2543
Sen o kadar geri kafalı bir adamsın ki yukarıdaki yazıyı bile anlayamayacak kadar acizsin işte senin gibi bilgisiz cahillerle zaman harcıyorum ki zamanıma yazık.Mekruhun kaç türü olduğunu bilmiyorsun bari susta senin adam sansınlar
Al oku belki kavrarsın.Yıllardır dini konularda tartışma yaparım senin gibisini görmedim.Son olarak erkeksen gel ağzımı elime verdir.Ama gelemezsen sana artık ötlek diye hitap ederim.Çok erkeksin ya hadi gel pm bekliyorum numaramı yollayım buluşalım erkek seni.İbret i alem olsun diye senin resimlerini çekerim burada yayarım
yazdığını oku önce, birde güzel ahlak sahibi ol tamam aile vermemiş sana saygı hakaret ediyorsun devam etme hakarete, report ettim banlanacaksın zaten
Bunları kasıtla işleyen
günahkâr olur.
saygısız, Türkçe'den bahsediyorsun kendin yazamıyorsun
ne kadar çocukça yorum yapıyorsun

hadi saygı öğren, birde yerlere çıplak ayak basma karnın ağrır