10 TL'lik bir resim-logo diyemeyeceğim üzgünüm , logo dediğiniz şey hazır bir png nin yanına site ismi yazmak değildir- için kendilerini ve bu mesleği bu kadar küçülten arkadaşlar , 20 TL vereyim de bu işi yapmayın.
10 TL'ye sağdan soldan çalıp çırpıp fontun yanına koyarsınız anlarım, emek yok saatlerce günlerce uğraş yok bu yüzden bu işi hakkıyla yapanların emeğini hiçe sayarsınız anlarım. Ama bu çalıntı çalışmalar için bile az olan 10 TL'ye , beğenilirse alınacak olduğnu da bile bile demo sunmak nedir arkadaş?!
Konu sahibinde zerre kadar suç yok. Piyasayı bu hale getiren sırtlanlar sağolsun.
Yazıklar olsun , sizinle aynı yerde tasarım yaptığımı bilmekten utanıyorum.
Hocam 10 tl ye logo demiyorum diyosunuz ama
https://www.r10.net/ucretli-tasarim-i...ermisiniz.html bakın isterseniz hazır vektör kullanmıyorum artık. 10 tye yapanların hazır vektör kullanıp yanına font yazıp logo diyenler 10 tlye yapanların hepsi değildir
Biliyorum işinizde bayağı tecrübelisiniz ama başkalarınıda ezmemeniz lazım 10 tl diye. Öğrenciyim, harçlık çıkarmaya çalışıyorum ve parayı hakkımla kazanmaya çalışıyorum. Hazır vektörlerle değil artık.