delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komşumuz nükleer enerji kullanıyor biz kullanmıyoruz neden kullanmıyoruz ya patlama olursa. Peki komşuda patlama olunca biz etkilenmeyecek miyiz. Nükleer enerji artık korkulacak bir unsur fakat ihtiyaç yetmiyor kaynaklar çünkü.

Süleyman Demirel'in mason olduğu konusunda çok sıkı iddialar var Ülkeyede bir hayrını görmedim.

Bir insana kendini dinlettirmek üslupla düzgün konuşmayla olur. Beni dinleyeceksin sadece benim dediğim doğru düşüncesiyle gidilmez. İnsan ister ki başımızdaki insanlar bütün insanların dediğini yapsın. Bakalım Amerika zencilerin isteklerini yapıyor mu, bakalım Fransa Cezayirlere hak tanıyor mu. Bu örnek bile aynı benzetme değil ama çok uç bir örnek verdim.
Gönül ister herkes memnun kalsın herkesin dediği olsun geçmişte de olduğu gibi şimdide olmuyor bunlar haklısınız fakat pkk mensubu bir iki gencin dediğiyle de işler yürümez.
Süleyman Demirel'den demişim, Süleyman Demirel yolladı dememişim, yanına da Odtü ve Çukurova eklemişim. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin "mason" olması ilginç bir durum İyi okumamışsınız.

Ben de diyorum ki nükleer gerekli ama zorunlu değil, alternatif kaynaklar var ve çok daha ucuza ama biz yönetim olarak karşı çıktık Umarım anlatabilmişimdir.