Geçen bir konu açılmıştı Behzat Ç. haklı çıktı diye.

Eğer bu millet pkk dan çekiyorsa işte bu kafa yüzünden çekiyor. 11 kişi gözaltına alındı (bazı kaynaklarda 10 yazıyor) , ne hikmetse standart adamlar. Geçmişte sağ-sol çatışması ve diğer birçok ülkeyi karıştıran olaylarda kullanıldığınız yetmedi mi. Amaç ne onu anlamıyorum. Uzaya uydu gönderiyoruz bu mu sorun oldu, Erzurumda kış olimpiyatları mı sorun oldu, ne sorun derdiniz ne. Okuyup adam olun bu ülkeyi daha iyiye götürün yoook. Adamların amacı zaten okumak falan değil ki nerede yasadışı olay oradalar.

Konuyu fazla uzatıp yazmayacağım. Bu ülkede iyi olan ne varsa yanındayım. Daha iyisi için kim zorbalığa başvurmadan seçenekleri sunabiliyorsa onunda yanındayım. Muhalefet mi adam gibi muhalefet onunda yanındayım. Klişeleşmiş sözlerle kimse konuya yorum yazmasın. Aynı pilavı ısıtıp ısıtıp insanların önüne koymaktan siz sıkılmadınız ama ben sıkıldım artık o pilav çamur oldu.

Haberin kaynakları google da var milliyet, Radikal ve diğer internet sitelerinde detaylar mevcut.

Konu içinde küçük bir değişiklik:
Gelen cevaplarda uyduyu değil Başbakanı protesto etmek için orada toplandık yazıyordu. Bende Nasrettin hocanın bir fıkrasıyla cevap vereyim.

Adamın biri Nasrettin hocaya gelir ve
-Hocam tuvalette sakız çiğnemek günahmıdır,
-Günah değildir fakat .... yediğini söylerler.