İmzamda pr 9 diye bir şey yazmamışım.Ben burada insanları aldatmıyorum.Sadece imza alanıma dikkat çekip hit kazanıyorum bu kadar basit.Aksi olsaydı siz siteme girip en az 5 dk zaman geçirip daha sonra whois yapmazdınız.Adamalar bloglara link kasıyorlar googlede yükseliyorlar etik oluyor ben hit çekiyorum etik olmuyor

PR 3 yazdım çünkü yüksek prli sitelerden link aldım.En az güncellemede pr 3 bekliyorum.pr 3 olunca size mesaj atarım
Bu arada forumda bir çok kişi pr 5 6 boşta domain paylaşıyor zaten konuyu ondan açtım.
PR 9 adayı demişsiniz. Kaç senede o adaylık mertebesinden kurtulmayı düşünüyorsunuz? Ben sitenizde 5 dakika zaman geçirmedim 10. sn 'de çıktım. Whois de yapmadım. Ve whois çeken arkadaşın bilgilerine baktığımda;
Created on..............: 2012-Oct-30.
Expires on..............: 2013-Oct-29.
Yani 30 Ekim 2012 'de alınmış bir domain var ortada. Sitenin açılışı 1 ay vardır, yoktur. E? Başlığına pr 3 yazısını çak, imzana pr 9 aday adayı diye yazıyı çak. Ondan sonra "yüksek pr'li sitelerden link aldım, güncellemesinde pr 3 bekliyorum" de
Sitene gelen backlink'ler
Kıytırık siteler ve çoğunluğu pr 1-2-3. Yüksek dediğin pr 'ler bunlar mı?
Beklentilerin gerçekleşmediğinde ne olacak? Olmayan bir şeyi pazarlarken konuşması beleş. Elbet çok büyük önem arz eden bir durum değil. Tartışmaya bile lüzum yok ama açık konuşmak gerekirse tavrın benim için kabul edilemez.
Bildiğin gibi yaşa.