GezginHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo Temalarından Kullan. Title etiketlerine dikkat et. Google'ye ve Sitemap'a Footer'da link ver. +Tekrardan google botu siteye çağır . 1 hafta sonra yeniden başvur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:23:51 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:39 --

*edit : h1, h2, h3 etiketlerine dikkat et. Bu eklentileri kullan; All in one seo. Google XML Sitemaps. FeedStats. Auto Post Thumbnail. GZippy. SEO Friendly Images . nCode Image Resizer. SEO SearchTerms Tagging 2. SEO Smart Links. WP-Cumulus. WP-Popular Posts Tool

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:17 -->-> Daha önceki mesaj 17:23:51 --

Adsense'ın PR İle Alakası Yok. Bir tane domainim var. Blog falan kurulu değil hiç bir script yok sadece html kodlama sayfalar var. İnan ayda 100 kişi anca giriyor. Ama PR: 2 Yapmış Google

valla dostum dediklerin zaten buraya ilk konuyu açmadan önce bile kuruluydu ve onlara dikkat ediyordum ama olmadı...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:23:31 -->-> Daha önceki mesaj 13:19:39 --

evet arkadaşlar gerekli önerileri yaparak başvuruda bulundum ve sagolsun google bir iki güne hemen;sizi politakalarımıza uyumlu degilsiniz diye kabul edemiyoruz cevabı ile bana tekrar dejavular yaşattıı ....

tekrar her türlü öneriye açığım......