Ben kullanıyorum bu cihazı. Cihaz yarı profesyonel bir cihaz. Çok fazla çekim modu var. Öğrendiğin takdirde SLR makinelere geçtiğinde çok fazla zorluk yaşayacağını sanmıyorum. Bu cihaz ile lens kullanamazsın fakat küçük bir aparat ile filtre kullanabiliyorsun.
HD video çekimi yapıyor fakat zoom seslerini de kaydediyor. Ben video çekimi yapmadığım için bunu önemsememiştim. Gece çekimlerinde biraz fazla kumlanma oluyor ve makro çekimlerini ya ben beceremedim ya da fazla iyi değil.
Pil süresi için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü tam olarak hesaplamadım. Fakat yaklaşık 100 çekimde pilin bitmediğini söyleyebilirim.
Fazla zamanım olmadığından cihazın bütün modlarını öğrenemedim ama bence fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için güzel bir makine. Eğer amacınız fotoğrafçılık değilse başka makinelere bakmanızı tavsiye ederim.
Son olarak yağmurlu bir havada 1-1.5 kilometre öteden çektiğim bir fotoğrafı eklemek istiyorum
Yağmurlu bir havada gayet güzel çıkmış.

Hele ki o kadar uzaklıkta, diğer çekimleriniz nette ise lütfen iletir misiniz özel mesaj ile nasıl çektiğini merak ediyorum. Duruma göre %100 alacağım. Tam bütçeme uygun fotoğraf makinesi. Ayrıca filtre ne oluyor? Fiyatları tam olarak nedir? Teşekkürler.
Ben o fotoğraf makinesini önermiyorum hocam.Fujinin üst düzey makineleri iyidir.Canon PowerShot SX150 Alın derim.Aldım kullanıyorum ve her kullandığımda iyiki almışım diyorum.
Çektiğim fotoğraflara
http://www.muratgullu.com.tr/
Adresinden bakabilirsiniz.
Çekimlerinizi çok başarılı buldum ancak canon duruşuyla kaybediyor benim alacağım slr tarzına çok benziyor hafif büyükte durmakta.

Gayet güzel, çekim kalitesi de orta halli bana yeter artar bile ben sizin gibi çekim yapıp atmayacağım bir yere öyle nişan olur, düğün olur ölümsüzleştirmek adına alacağım. Teşekkürler.