Arkadaslar vbulletin kurulu ortalama 1.5 GB db'ye sahip ve subdomainim bulunduğu aktif bir sitem var. mysql optimizasyonu tarafımdan yapılmıs su an hosting de sorunsuz hizmet almaya devam ediyordum..fakat host firmam hosting hizmetine son verdiklerini vps ye gecmem gerektiğini söylediler.
Fiyat bana yüksek geldi bende burdan teklif almak istedim.

istediğim minimum özellik ram ,2 gb

Diğer özellikleri sizler belirtirseniz seçme şansım olsun fiyatları ile birlikte..
en önemlisi hizmet kalitesi sürekli kapanma vs sorunları kesinlikle kabul etmiyorum.
bu konuda hosting firmamdan fazlasıyla memnunum fakat fiyat yüksek geldi diye alternatif bakıyorum.

Aşağıda teklif edeceğiniz paketin özelliklerini ve fiyatı yazarsanız memnun olurum..

ARKADASLAR EN ÖNEMLİSİ : BAĞLANTI SORUNU YAŞAMAK İSTEMİYORUM SAYFA İCİ GEZİNMEM FAZLA SIK SIK BAĞLANTI SORUNU VEYA TEKNİK SORUN YAŞAYACAKSAM HİC TEKLİFTE BULUNMAYIN!!

NOT: Daha önce hic vps kullanmadım hep hosting kullandım. sistem nedir ne değildir bilmiyorum alışana kadar yeterli destek beklerim.

Lütfen yetkili firmalar teklifte bulunsun.KAÇ YILDIR HİZMET VERDİĞİNİZİDE BELİRTİNİZ.

Saygılarımla..

300 TL SENELİK BÜTCE AYRILDI