Gunah olmazsa eglence olmaz olayi yanlis, insana gore degisir.
-------------------------------------------------------------
Bazi arkadaslar sigara icen esrar icen icki icen ve ya kumar oynayan kisileri yargiliyor, sizene ? Onun gunahi harami kendisine, size bir zarari olmadikca birini yargilanamiz yanlis. Eger gidip icki icip araba kullaniyorsa tabiki bu yanlisdir, cezasini almasi gerekir. Iddaa oymamissin neden gunah ki birine birsey mi yapiyorsun, kazanilan para gunahmis.. sebep nedir ? Birinin parasini calmiyorsun tahmin edip oynayip para kazaniyosun ne var bunda ben iddaa bi sans oyunu sonucta...
Kumar(poker,21 vs) bazi kisilere zevk verir ve normaldir bende oynuyorum bazen gercek para ile, kaybedince gidip adam oldurmuyorum, gidip oynamak icin para calmiyorum. Kendi zevkime oynuyorum kimene ki bundan ? Icki iciyoruz, cikipda sarhosken araba surmuyorum, birini gidip rahatsiz etmiyorum, kendim egleniyorum, kendi sagligima zararli bunu bile bile yapiyorum kimene bundan ? Zaten bir suru mormal olan sey neden gunahtir anlamiyorum hadi zinayi felan anladik, esrar mesela(marijuana), bir bitki kafayi guzel yapiyor dogrudur ama neden gunahtir ki ? Icen insanlar var normal hayatlarina devam ediyor aynen bir sorun cikarmadan onlarin icin neden gunah, bir baskasinin hayatina zarar vermiyorlar sonucta. Hatta burada sonunda legal oldu, her yerde olmasi gerekir bence ayni sigara gibi oralara pek girmek istemiyorum simdi.. Daha cok yazarimda zamanim yok, sonra devam edicem