Suan alt a yapıp tüm yazdıklarımı sildim.Çünkü gerek yoktu onca sey yazmaya.Dedem korkut yazmısta vatanı mı sevmiş itin biri misali.Günah olmazsa eğlence olmaz diyen kardesim Rabbim ıslah etsin bunu kötü manada anlama duadır bu senin için sen dende dua bklerim.Eğer gerçekten günahlarla eğlenebiliyorsan ve senin için sorun yoksa biz müslümanlar içinde yok.Biz diyorum çünkü günahına sevinen bir fikriyatın imanından şüphe etmemek abeslik olur.Evet hepimiz günahkarız.P.rno izleyen göz zinası yapıyor.Kahveyte okeye giden harama batıyor.Ezan vakti evinde kıcını yatırıp yatan günaha giriyor v.s v.s Ama şu var ki insan korkmamalı.Ben hep bunu anlattım devamlı.Ben çağdaş yaşam derneğine gittiğimde şeriatcıyım dedim.Chp li arkadaslarla oturunca şeriatcıyım dedim.Dinsizin yanında şeriatcıyım dedim.Kimseden korkmadım askerde bile bunu dile getirdim.Ama gel gelelim müslüman olmadıgını söylemeyen insanlar müslümanlık kimliğin altında,münafıklık yapıyorlar.
Yazıların hepsini okumadım ama herkes fetva vermiş durumda.Bilmek isterdim fetva verecek ilmi nereden aldınız diye ?
Aslsında fazla kelimeye gerk yok Peygamberce konusmalı bazen...
SENİN DİNİN SANA BENİM DİNİM BANA...