aslanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, ürün resimlerini aldığımız site bizim domain iminizin .net hali. Bizim domainimiz aaa.com , resimleri çektiğimiz yer aaa.net

ürünleri aldığımız sitede sadece ftp ye atılmıs dosyalar var yani bir site yok.
Şimdi şöyle düşünelim.. aaa.com adlı web siteniz var ve daha öncesinde bu aaa.com sitesi için Google'da reklam verdiniz. Bir şekilde bu aaa.com askıya alındı. Siz de daha sonrasında aaa.net açtınız ve bu domain üzerinden Google'da reklam vermeye başladınız. Ürünleri çektiğiniz site aaa.com olduğu için Google buradaki bağlantıyı kurup askıya alınan bir hesapta bulunan domain yüzünden yeni açmış olduğunuz hesapta bulunan domaininde reklamına müsade etmez. Bu söylediklerimiz sadece sizin durumunuza örnek olarak verilmektedir. Yani kesin böyledir demiyoruz tabi.

En sağlıklısı az önce belirttiğimiz gibi Yardım bağlantısından AdWords ekibine ulaşmak. Ayrıca sitenizin adresini özel mesajla gönderirseniz inceleyelim. Politika ihlali yapmışta olabilirsiniz sitenizde. Eğer ben 4 - 5 aydır reklam veriyordum sorun yok diye söyleyecekseniz de ona da şimdiden cevap verelim. Google'ın inceleme süreçleri değişkenlik gösterir. Bir bakarsınız 2 saatte inceler bir bakarsınız 2 ayda. Politika ihlali yapan reklamlarınızın yayınlanması sürekli yayınlanacağı anlamı da taşımaz. Bir şekilde inceleme sürecine girecek ve ihlal durumunda askıya alacaktır.

Google politikaları sürekli olarak güncellenmektedir. Haliyle bazen bu durumu göz ardı edebiliyoruz. Normal akışında devam eden reklamlarınız bazen politika ihlali nedeniyle askıya alınabiliyor.

Bunun örneklerini firmamız olarak bir kaç kez gördük. Sitenizin adresini gönderirseniz inceleyip ona göre yorum yapmak daha mantıklı olacak diye düşünüyoruz.