digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni konuşturacaksın artık. Devletin elemanları rüşvet aldıkları için değil teröristler mahalleye giren elektrik idaresinin elemanlarını çocuklara taşlattıkları için elektrikleri kesemiyorlar. Hırsızlar mahallesinde oturup devlet bizi korusun demek ne kadar doğru. Saidi Nursi'den verdiğiniz örnek de sizi kurtarmaz. Oradaki masum 10 cani arasında kendi rızası olmadan kalan masumu ifade eder. Canilerle bile bile yaşayan masumu değil. Siz elektrik hırsızları ile aynı yörede yaşayın, sonra hırsıza değil devlete laf söyleyin. Devlet onların elektriğini kesmeye kalktığında çocuklaro ortaya sürüp çatışma çıkardıklarında ve bir kaç çocuğun canı yandığında bu sefer başkası da çıkacak devlet değil mi çocukları koruyacak diyecek.
Devlet o elektrikleri girer öyle bir keser ki sonra buralar elektrik kesintisinden değil başka sebepler ile ağlayanlarla dolar.

Bırak bu ayakları hocam. Elektriği kesemiyor devlet sokaklara giremiyormuş... Ben şahsen Diyarbakır'da yaşıyorum, ben görmedim daha sokağa girip ceza yazan birine dayak attıklarını. Nedense sen İstanbul'da yaşayıpta görmüşsün nasıl oluyorsa. Hocam öyle uzaktan laf atmaya benzemez bu işler. Bırakın bu saçma düşünceyi ben tartışma yaratmak istemiyorum. Ben çözüm yolu bu değildir, benim elektriğim kesilemez, ben elektrik yok diye doğalgazı kullanamıyorum. Üşümek zorunda değilim. Beni anlıyor musun?