Benim yazdıklarım ile sizin yazdıklarınız ne alaka onu anlamadım hocam. Ben kaçak elektrik kullananı savunan bir yazı veya kelime mi kullandım? Ben 'kaçak elektrik var diye tüm semtin elektriğini kesiyoruz' ibaresine karşıyım. Kurunun yanında yaşta yanacak diye bir şey yok. Ben bu elektrik git geli yüzünden yukarıda ki mesajlarımda belirttim bak şuan çamaşır makinem gitti yenisini sipariş verdim. Bilgisayarın RAM'ı yandı bugün değiştirdim. Ben bunları çekmek zorunda mıyım? Hocam onu bunu şunu devlet çözemeyecekse neden DEVLET? Yahu kaçak elektriği çözemiyorsa ben ne yapayım? Alsın eline makinesini, gezsin bina bina.. Yemesin çalışanları rüşvet yazsın cezayı. Bakayım o zaman oluyor mu? Yapıyor mu çalışanı? Yok...
Beni konuşturacaksın artık. Devletin elemanları rüşvet aldıkları için değil teröristler mahalleye giren elektrik idaresinin elemanlarını çocuklara taşlattıkları için elektrikleri kesemiyorlar. Hırsızlar mahallesinde oturup devlet bizi korusun demek ne kadar doğru. Saidi Nursi'den verdiğiniz örnek de sizi kurtarmaz. Oradaki masum 10 cani arasında kendi rızası olmadan kalan masumu ifade eder. Canilerle bile bile yaşayan masumu değil. Siz elektrik hırsızları ile aynı yörede yaşayın, sonra hırsıza değil devlete laf söyleyin. Devlet onların elektriğini kesmeye kalktığında çocuklaro ortaya sürüp çatışma çıkardıklarında ve bir kaç çocuğun canı yandığında bu sefer başkası da çıkacak devlet değil mi çocukları koruyacak diyecek.
Devlet o elektrikleri girer öyle bir keser ki sonra buralar elektrik kesintisinden değil başka sebepler ile ağlayanlarla dolar.