konudaki tartışmalardan sonra gelen edit

Konunun başlangıcından beri programla ilgili asılsız teoriler ortaya atan arkadaşlar oldu
1 - Program ile alakalı tüm ss leri (açılış aşamaları ve dosyalarıyla alakalı) ekliyorum
2 - Bazı hesaplarda diğer kutusuna düştüğünü kabul etmekle birlikte (bu son güncellemelerden sonraki bir aksaklık olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazı hesaplarda diğere düşerken bazılarında mesaj kutusuna düşüyor) mesaj gönderme aşamasında bir video çektim ve onu da ekliyorum.
3 - diğere düşen mesajlar, mesaj gönderen hesapla değil, mesajın gönderildiği hesapla alakalı. Test ettim.
4 - Tüm bunların sonunda, beni hırsızlıkla suçlayan arkadaş, şahsıma hakaret ettiği ve beni hırsızlıkla suçladığı için gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını talep ediyorum.

ss ler

video

http://www.youtube.com/watch?v=LZjb176WDNE

-----

Selam arkadaşlar.facebookta istediğiniz yerden sayfalar gruplar oyunlar yada direk kişi arama ekranına isim yazarak id toplayabilirsiniz (sınır yoktur)

Topladığınız id lere direk aşağıdaki programımız sayesinde mesaj yollayabilirsiniz (sınır yoktur)

Peki bu program ne işe yarar

bir örnek vermek gerekirse diyelim ki bayanlara yönelik bir ürün satıyorsunuz örnek takı,cilt bakım yada makyaj malzemesi satıyorsunuz bu pro ile facebook taki ürününüz ile ilgili sayfalardan gruplardan vs.. id toplayıp direk hedef kitlenize mesaj atabiliyorsunuz.

ürünüm için büyük facebook sayfalarına reklam verebilirim neden bunu kullanayım

Sayfalara reklam verdiğinizde reklamınız sayfada paylaşılır ve 30 dakika sonra üzerine tekrar başka paylaşımlar yapılır örnek 500 k lık bi sayfada sizin reklamınız paylaşıldığı zaman kaç kişi o anda pc başındadır bunların nekadarı sizin ürününüz ile ilgilidir vs... ama direk hedef kitlenize mesaj attığınızda o an pc başında olmasa bile facebook'a girdiğinde kesinlikle mesajınızı okayacaktır.

Programın ücreti: 350 tl

Ödeme garanti bankası-iş bankası-yapı kredi
İletişim:konu altına yazarsanız dönüş yaparım.

Not:arkadaşlar lütfen konu harici yazmayınız.

Herkese kolay gelsin.