al neden sana hocam
yaklasık bir haftadır 1.bolumden aldım ızledım geldım 80. bolume ve şunu gordum
bu dizi oyle bır dızı kı ınsanı gercekten kendıne baglıyor helekı hayaletle akbaba arasındakı espırılere ınsan yere yatıyor gulmekten ten gel gelelım 80.bolume kı orada ısler karısık tamam anladık senarıst sol görüşlü biri ve kendı dusuncelerını her an yansıtıyor eyvallahda ıste 80.bölümde artık çıgrından cıkarmıs herseyı pkk nın şehir yapılanması olan kck yı sevgi pıtırcıkları olarak getırmıs sunmus allamıs pullamıs bıze
şimdi sormazlarmı be adam kck dedıgın degılmı bebek katılı aponun bırakılması ıcın olum oruclarına yatan ve sozde ana dılde savunmayıda kulalnan bu amacla
o zavallı ınsanları moltoflarla otobuslerde yakan bunlar degılmı sen neyın kafasındasın senarıst -yapımcı -yonetmen ?
adamlar sırf solculuk yapmak kafasıyla pkk ya dahı sahıp cıkabılıyorlar bu nasıl bır zıhnıyet gozu donmusluktur ben anlamadım var mı anlayan?
bıraksalar dızıyı adam gıbı tamam bırasıyla rakısıyla kufuruyle sıstemem gondermelerıyle devam etse ne zararları olur yoksa pkk mı kızar dıye soruyorum kendıme....
80.bölumu ızlersenız anlarsınız sevgı kelebeklerını