An itibariyle kullanmaya basladım.Hocam iletişim bölümünden promosyon kodunu yollaım.Birde ben siteyi basta http:// olarak yollamıstım iptal edemedim sonra ise dinivideolar.net olarak ekledim.Onu aktif diğerini silme imkanı varmı.Çok sağolun.
Ve son olarak baska pcden aynı site ama farklı kelime için çalıştırabiliyomuyuz.
evet web siteleriniz onaylandı ve promosyon krediniz gönderildi, sıklıkla promosyonlar düzenleyip sizler için fırsatlar sunmaktayız. Web sitelerinizi profil bölümünden düzenleyebilirsiniz istediğiniz sitenizi ekli olan sitenin üstüne sağ tıklayarak sil seçeneğinden silebilirsiniz, yine eklediğiniz sitenin saatte gelecek maksimum hitini de düzenleyebilirsiniz fakat farklı bir anahtar kelime ile sitenizi yeniden eklemek istiyorsanız ve site ekleme limitinizi doldurduysanız mevcut ekli sitenizi silin tekrar ekleyin. Programımızda anahtar kelimenin düzenlemesi bulunmamaktadır çünkü anahtar kelimeler arama motorlarında sürekli olarak sıralama değiştirebileceği için anahtar kelime değişikliklerinde sitenizi silip yeniden eklemeniz gerekiyor, web siteniz hemen onaylanacaktır.