Satışlarımız geçici bir süre sona ermiştir.
Merhaba arkadaşlar kupa baskı satış konumu güvenli ticaret özelliğini kullanarak yeniden açıyorum.
Daha önce benle alışveriş yapan arkadaşlarımız, yeni konumuza yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.
4 yılı aşkın bir süredir bu işi yapıyorum. Nette bu kalitede bu fiyata sadece burada
Online Msn:
ademyaslikaya@hotmail.com
Hızlı iletişim için arayabilir veya sms atabilirsiniz.
Tel: Size özel kupa bardak üzerine
istediğiniz görselin baskısını yapabiliriz. Özellikle web sitesi sahibi arkadaşlarımız promosyon olarak web site logolarının baskısını yaptırabilirler.
Fiyat Sadece
10 TL. Toplu alımlarda yine indirim yapabilirim.
Referans: TRT Spor'a göndermiş olduğumuz bardaklar.
http://www.youtube.com/watch?v=g-w_EWG17co Size özel Facebook Kupası:
Tamamen sizin profilinize göre hazırlanır, Kendinize veya duvar yazısı ile sevdiklerinize doğum günü vs. gibi önemli mesajlarınızı ömürlük bir hediye olarak yaptırabilirsiniz.
R10.NET Profilinize özel kupa:
r10.net profilinize göre hazırlanır. (Normalde gold üye değilim, ps yardımı ile gold üye yaptım kendimi.
Google Bardağı:
Başka bir örnek:
Sihirli Kupa 15 TL
Bardak soğuk konumdayken baskısı yapılan resim görünmez, sıcak bir içecek koyulduğunda bardak beyazlar ve baskı ortaya çıkar.
Örnet videoyu izleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=eyLvWbuJq2o
Ödeme yolları: Ziraat, misli.com, Paypal
Online Msn:
ademyaslikaya@hotmail.com
Hızlı iletişim için arayabilir veya sms atabilirsiniz.
Tel: 05053212345
Referanslar..
Bardaklar elime ulaştı. Rengi kalitesi ve baskısı çok güzel ve tam istediğim gibi. Fiyatı ucuz olunca açıkçası bu kadar iyi beklemiyordum ama çok çok iyi.
Teşekkürler. Hayırlı satışlar.
Aylar önce 2 adet almıştım, şu ana kadar baskısında bi eskime dahi olmadı. Piyasada bu kadar ucuza bu kadar kalitelisini asla bulamazsınız. Hayırlı satışlar hocam.
Kız arkadaşıma hediye olarak almıştım, öyle güzel oldu ki, kız arkadaşım yere düşer kırılır diye kullanmaya korkuyor, vitrinde saklıyor

Ayrıca satıcı çok ilgili, işini çok iyi yapıyor
2 Adet kupa elime ulaştı arkadaşlar. Baskısı çok kaliteli, güvenle alabilirsiniz.
3 adet sipariş vermiştim verdiğim siparişler geldi..İşcilik başarılı.Teşekkürler..
Bundan 3-4 ay once arkadasa 2 sipariş vermişsim saolsun hizli sekilde urunleri hazirlayip gonderdi.
Ürünler elime bugun öğlen itibari ile ulaştı, baskısı son derece güzel gözüküyor, fincan kaliteside iyi herhangibir sorun görmedim ürünlerde. Ayrıca arkadaşta son derece saygılı, yardımcı bir arkadaş, hayırlı satışlar.
Sorunsuz birşekilde 2 adet alındı...

İlgi ve alakan için teşekkürler hocam.
Oradaki Apple logolu kupanın bana ait olduğunu belirtmek isterim

Gerçekten mutiş bir baskı ve hızlı teslimat. Fiyatı da çok uygun. Bu kupalardan mutlaka yaptırmalısınız.
Kupalar geldi teşekkür ederim,Gayet başarılı tavsiye ederim.
1 adet aldım baskı kalitesi çok iyi.
HTC Incredible S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
2 adet sipariş edildi. Arkadaş ilgilidir