Çünkü keyif verici şeyler günahtır.
Uyuşturucu, İçki, Zina, Müzik, Dans...
Namaz zevk vermez huzur verir.
Zaten hemen hemen bütün dinlerin ortak yönü dünyevi zevkleri ahir zevkler için feda etmektir.
İslam bunu nefis kavramı ile açıklar.
Dünyevi bedeninin ihtiyaç duyduğu ve keyif aldığı zevkleri kısıtlamak, nefse hakim olmaktır işin özü.
Eğer siz henüz bunların ne olduğunu ve neden yasak olduğunu bilmiyorsanız dini açıdan bilinç düzeyiniz çok düşük demektir.
Filmde çarşaflı kadınlar olmalı, ya da sadece erkeklerin olduğu savaş filmleri olmalı. Filmlerde vücut hatlarını gösteren dar giysili kadınlar, saçı ya da eli yüzü ayağı dışında açık yeri olan kadınlara bakmak da haramdır.
Aynısı internet siteleri için de geçerli. Yukarıda bahsi geçen şekilde eli yüzü ayağı dışında kadın görmek her türlü haramdır.
zaten haramlardan arınma anlamında o örnekleri verdim, sinemada düzgün film izleyeceğini anlamıştır arkadaş

sonra görmeyelim 3 film birden
ayrıca katılıyorum mesajınıza.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:22:44 -->-> Daha önceki mesaj 18:21:40 --
Niye olacak yapması zevkli olduğu için. Günah olayı nefsin sınanması içindir. Yapılması zevkli olmasa sınav olur mu ? Ben lanet olsun kumar oynamayı çok seviyorum. Günah mı? günah Bırakıyor muyum? Ne yazıkki bırakmıyorum. Kimseyi rahatsız ediyor muyum ? Etmiyorum. Bu günah kimseyi rahatsız etmediğim halde başkasının benim dinim imanım insanlığım hakkında yorum yapma hakkı veriyor mu ? Vermiyor. Bana hesap soracak olan Allah mı onlar mı ? Allah. konu kapanmıştır.
genel konuşuluyor zaten, aile ferdleri anca karışır size,
içki içip zina yapabilirsiniz