Sigortalı bir işte 3. ayım. 1.500tl maaşım var. İş bankasında 4 5 yıllık aktif kullandığım kredi kartım ve hesap kartım var. 10bin tl istedim iş bankası vermedi. Kart ödemelerimde bir gün olsun aksama bile yapmamıştım. Bugünden sonra zaten iş bankası hesaplarımı kartımı iptal ettiricem çok kızdım.
Soruma gelecek olursak 10bin tl paraya ihtiyacım var bu durumda bana size göre hangi banka kredi verir ? hangisine gideyim ?
SON DURUM:
Az önce bankadan geldim. Konuyu açtıktan 1 saat sonra çıktım Yapı kredi bankasına gittim. Belgeler zaten vardı bende müşteri temsilcisiyle görüştüm 10bin tl kredi istiyorum dedim. Önce sistemden baktı tak mesaj geldi krediniz onaylanmıştır diye. Banka çok yoğundu 2 saat kadar durdum işlemleri hallettik paramı alıp eve geldim.
İş bankası hesabım var kredi kartım var bana kredi vermiyor 2 gün onay süresi veriyor bekletiyor.
Yapıkredi bankası hesabım yok kredi kartım yok uğramadım bu zamana kadar bile 2 saat içinde bana 10bin tl kredi veriyorlar. Pazartesi ilk işim iş bankasına gidip hesabım ve kredi kartımı iptal etmek olacak.