t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın Meireles ceza almalıydı fakat bu 12 maç + 20 bin TL olarak olması gerçekten Fenerbahçe düşmanı yönetim kurulunun kararıdır.

Kanıtlayım ; Engin Baytar daha 2'nci maçtı sanırsam,tam 11 maç ceza aldı neden? Cüneyt Çakır'ın boynunu kavgada ki gibi sıktı fakat sadece aldığı ceza 11 maç..

Meireles'e gelince bu adam tükürme denen bir şey ortada yok ve sadece yaptığı tek şey : hakeme el işareti yapması.Bu cezalık bir harekettir fakat 12 maç verilecek kadar ileri derece bir şey değildir.

Türkiye'de futbol adaleti yok,gerçekten yok.Galatasaray'a başka Beşiktaş'a başka,Fenerbahçe'ye başka bir adalet uygulanıyor.PFDK sonuna kadar taraflı olarak çalışmaktadır.

Fatih Terim'in maç cezası vardı sırf FB-GS derbisi için kaldırılmıştı fakat ertelenen ceza tam neredeyse aradan 12-13 hafta geçmesine karşın halen uygulanmıyor.Böyle bir ülkede böyle bir futbol adaleti var işte...ve daha bize açıklanmayan binlerce şey...!
+ olarak F. Terim'in erteletmek için yararlandığı o maddeden dolayı Ultraslan yürüyüş düzenlemişti. Hatta Kulüp resmi açıklama yapıp mahkemeye gittiklerini söylemişti. Aynı maddeden yararlandılar. 1 kere yazdı mı gazete bunu?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:28:48 -->-> Daha önceki mesaj 01:27:54 --

TheAllein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 1 yıl ertlenmedi mi o ceza ? Ben bir yıl diye biliyorum ?
1 ile 5 yıl arası herhangi bir maçta. Yani 5. sene de uygulanabilir diye biliyorum.