frmpostcusuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gene kalvyesi olan yazmış nedir arkadaş feneri niye çekemiyorsunuz anlamıyorumki 6 tane babalar gibi gol attılar tamamda bukadarda kinci olmayın
Komik gerçekten Feneri neden çekemeyelim. 6 tane babalar gibi gol attılar he Sonrada tamam sizin uefa kupanız var diye dalga geçtiğinizi sanarsınız. Acaba kinci olan kim, onu iyi bi düşünmek lazım

Friqx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana Cevabı vermişler bak. Caner'i mi anlatıyormuymuşuz. Küfür ettimi yok. Dİğer maçlarda yaptığını o maç için uygulayamazsın senin futbol ve maç zekan bu kadar bak en iyi cevabı arkadaş vermiş sana.
Alıntı
ya boşverin futbol bilgisi olmayan, işi gücü laf olsun torba olsun olanlara laf yetiştirmeyin..

Final grubunu bile sezon başında 5-6 as oyuncusunu gönderen Fenerbahçe için çıkarıldığını söylüyorlar ya..
Bu ülkede ne kadar futbol cahili var şaşkınlıkla izliyorum
Güzel bi cevap olabilirde ben yazdıklarımla alakasını anlayamadım Canerden bahsetmiyormusunuz ben mi yanlış alıntı yaptım ? Caner'in Galatasaray maçında atılmaması gerektiğine gerçekten inanıyorsun yani? İşinize gelince Hagi dersiniz. İşinize gelmeyince Canerin diğer maçlarda yaptıgını o maç için uygulayamazsın. Bu nasıl bi mantıktır ?