Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Caner'i mi savunacaksın kalkıp bana şimdi ? Bu adamın ne oldugunu bilmeyen var mı acaba...
Terim'e verilen ceza ne kadar haklıydıda cezanın ertelenmesinden yada başka bişeyden bahseder oldunuz ? Maç sonlarında hakeme atıp tutmak hakaret etmek gerçekten ceza gerektiren bi durumsa, hiç bi kulup sahaya teknik direktörle cıkamaz zaman zaman. Hakemlerden dert yanmayan bi tane T.direktör var mı acaba?

Benim yaşım tutar hepsine sen merak etme Uefa kupası Süper kupa görmüş insanlarız çok şükür. 5 maç verildi diye söylüyorsun işte. Az mı ? Meireles'in ceza alma sebebi sadece tükürme muhabbetimi ki bunu onla kıyaslıyorsunuz?

Ondan önceki sene bilmem kaç maçta şike yaparak şampiyon olan takımın taraftarları bunları söylüyor ya gerçekten çok ilginç. Biz mi dedik şike yapın sonrada futbolcuları oraya buraya gönderin diye ? Yarım puanla şampiyon olmadık, 9 puan farkla olduk Play off zımbırtısı size verilen son bir şanstı ama ilahi adalet, bu play off yüzünden KADIKÖY'ünüzde kaldırdık kupamızı.

Play offun kabul edilişiyle ligin başlaması arasındaki baglantı nedir? Şike süreci ne zaman başladı? Play off ne zaman çıkartıldı? Asıl sorular bunlar

Sen benle futbol falan tartışamazsın. Onu bi netleştirelim. Engelli listene eklemende isabet olmuş. Yapabilcegin tek şey bu zaten
Sana Cevabı vermişler bak. Caner'i mi anlatıyormuymuşuz. Küfür ettimi yok. Dİğer maçlarda yaptığını o maç için uygulayamazsın senin futbol ve maç zekan bu kadar bak en iyi cevabı arkadaş vermiş sana.

Emrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya boşverin futbol bilgisi olmayan, işi gücü laf olsun torba olsun olanlara laf yetiştirmeyin..

Final grubunu bile sezon başında 5-6 as oyuncusunu gönderen Fenerbahçe için çıkarıldığını söylüyorlar ya..
Bu ülkede ne kadar futbol cahili var şaşkınlıkla izliyorum