ustalar bende oyle bir şans varki dalgalanmayla site değişlikliği eşzamanlı oldu bu yüzden sorunun nereden kaynaklandığını çözemedim, daha önce de sitede anasayfa etiketlerinde ufak değişmeler yaptım ama hiçbir değişiklik olmadı hit açısından, splash ve diğer reklamlar çoktan var pek etkilediğini sanmıyorum 50k lık sitenin bile splash ve popup reklamları var etkilemiyor fazla,

bugün 600 e inmiş ne yapmam gerekiyor, bunun bi çözüm yolu yokmu hitlerim tek kelimeden gelmiyordu, karışık filmlerden geliyordu, anasayfa başlığı ve anasayfa etiketlerini değiştirmiştim, film sitem özel scriptir, yani filmlere otomotik etiket ekleniyor, yani titanic izle, titanic türkçe dublaj izle, vs gibi, konu açınca film başlığına sadece titanic yazmam yeterli oluyor, diğerleri otomotik etiket, sadece site açıklaması anasayfa site başlığı ve anasayfa etiketlerini değiştirdim, bu durum ne kadar sürer, ne kadar beklemem lazım, ne yapmam lazım, hergünde film ekliyordum, yükselmek için belirli bir hit akışı vardı, ortalaması 2.5k idi, keşke ellemeseydim, site başlığına. daha öncde değiştirdiğimde hit kaybı yaşamadığım için elledim :S

google , indexim artıyor anlamadım, dün baktım 162.000 bindi normade de o kadardır, ama bugün 166.000 olmuş :S