site adresini sormak için pm istemeyin. zaten konu içerisinde belirttim. (
bu uyarı her satışa girip, otomatikman pm lütfen mesajı sahiplerine yöneliktir 
)
site:
budur
pr3
alexa 2m
hit: 100 civarı. facebook sayfasında içerik tanıtımı yapıldığında katlanarak artmaktadır.
gelir: 0.2$ günlük (tahmini, kanal tutmuyorum. içerik girildiğinde, ilgi çeken başlıklı içerik girildiğinde katlanarak artan geliri mevcut.)
sistem wordpresstir.
2 adet bot mevcuttur. botlardan bir tanesi tüm kamu iş ilanlarını, bir diğeri ise haber çeker. (
ikinci bot onartılmaktadır...)
yalnızca bu botlar için ödediğim tutar 125tl'dir.
şu anda 1961 adet içerik bulunmaktadır.
siteyi siz aldığınızda yalnızca seosunu yapmanız gerekmekte. diğer her şeyi site kendisi hallediyor. haberleri çekiyor. iş ilanlarını giriyor. belki biraz kpss ders videosu eklersiniz. onu da yaparsınız artık
pr3 ve kpss sitesi olması açısından, link satışından ekstra gelir elde edebilirsiniz. kariyeradam'ın ortaklık sistemini de dahil ederseniz sisteminize, geliriniz çok daha yükselecektir. şu anda ben bu sistemi kullanıyorum ve haftalık düzenli olarak 50tl üzerinde gelir elde ediyorum.
site ile birlikte 500 kişilik (tamamıyla kendi istekleri sonucunda sayfayı beğenmiş kişiden oluşur) facebook sayfası da devredilecektir. aynı zamanda yalnızca kamu iş ilanlarının yayımlandığı ve ekstra index hızı sağlayan bir facebook sayfası da verilecektir. (bu ikinci sayfanın beğeni sayısı 5. ki zaten bu önemli değil. ancak bu sayfanın reklamı yapılırsa, beğeni sayısı inanılmaz artacaktır. zira kamu iş ilanlarını tek bir yerden yayımlayan pek site ve sayfa yok.)
başlangıç: 100tl
hemen al: 750tl
hemen al için pazarlık sünnettir.
ödeme yalnızca işbankası hesabıma yapılacaktır.