eray2344 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alper kardeşim 3. sayfada bişi yazdım bi bakıversene bilgin varsa o konuda cvp veririsen sevinirim
Sayfada atlamışız aynı anda yazınca. Bugün 3.sıraya düşen kelimede hitler 3'e katlanmış. Onuda yeni gördüm.

Birde, .tr uzantı olduğu için malesef oradan yönlendiremiyorsunuz. Ama direk yönlendirme yaptığınız zaman zaten yeni domaine aktarılıyor herşey. Ama, bence önce cezalı siteyi çıkarmaya uğraşıp, ondan sonra yeni domaine aktarmak vs. yerine, yeni sıfır bir domaine ya da belli indexli aynı sektörden temiz farklı bir domaine çalışmak daha mantıklı. Bir de aynı şeyler iki domaininde başına gelmiş ki, yönlendirince yine aynı şekilde sıkıntı çıkabilir. Net konuşmuyorum ama eski domaindeki tüm problem yeni domainde görülür genelde.

Ama önerim şu olur, yandan eski domaine ara ara temiz çalışmalar yapıp (profil ve blog backlinklerden kesinlikle uzak durarak) yeni bir domaine temiz temiz çalışmak. Eski durumuna gelir veya hit-pr durumuna göre yeni sitenize makale link türünde destek almanız daha iyi. Hem problemli durur zamanla iyileşebilir, hemde temiz bir site ile devam edip iki siteyi de birbiri ile besleyip bir kelimede iki kuş vurmuş olursunuz.