Lütfen hocam böyle şehir efsanelerine bağlamayın olayı
Altındaki sitelerde dünyaca ünlü hastane ve sağlık kuruluşları var varis tedavi ve ameliyatı uygulayan yani milyarların döndiği bir sektör
Güzel kardeşim daha iyi bir fikrin olduğunu görmediğimden firmayıda bildiğimden bunu öngördüm. Senin mantığınla düşündüğünde çok uzun yıllardır en çok satan sabah, milliyet gibi gazeteler "gazete" diye arattığında gazetekeyfi.com gibi sitelerin altında yer alıyor..
Google bu ne yapacağını bilemezsin dersen bi nebze..
Sevgiler..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:31:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:24:14 --
Varış çay kazanlarında nasıl arama hacmi yüksekmiş anlıyamadım. Bencede saçmalıktan başkabir şey değil. Aylık aranma hacmi 150 bumu fazla.
Varış ve varis kelimeleri malumun ingilizce ve türkçe karakterli kelimeler..
varis tedavisi diye aratırsan ki bu doğru kelime olacaktır varis rahatsızlığı ile ilgili arama yapanlar için..
Aksi taktirde anlıyorum ki insanlar google da arama yapılacak kelime ve kelime öbeklerini iyi seçmeli..
"Varış" veya "varis" eşdeğerde google gözünde.. Şüphesiz firma ismi olarak aratılan adı veya ünvanı Varış geçen köklü ve eski bir domini bulması doğal..
"Meşale" veya "mesale" diye arama yaptığında ise yine bir çay kazanı firması başı götürmekte.
Umarım izah edebilmişimdir kardeşim..
Sevgiler..