KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kim başka dindekilere küfür etmiş sen bu konudaki bir mesajda böyle birşey gördünmü ?
Biz on numara müslümanmıyız dedik. Oraya gidenler sözde müslümanlar sadece bunu diyoruz.
Mayası bozuk, monşer, sözde müslüman.
Birilerine hakaret ederek daha mı çok müslüman hissediyorsunuz kendinizi?
Özellikle sen, senin gibi inanmayan kimseyi müslüman saymama alışkanlığına sahipsin.
Kimin ne kadar müslüman olduğuna, kimin sözde müslüman olduğuna karar verecek cüreti nereden buluyorsunuz kendinizde.
Elinizde bir İMANMETRE varsa gösterin biz de ölçelim.
Adamların müslümanlığı da kendilerine, hıristiyanlığı da kendilerine.
Ben bu kıyamet saçmalığından çok sıkıldım. Ama bu kıyamet saçmalığına inandığı için kimseye hakaret etmedim. Bunlar insani zaaflar.
Oraya gidenler kıyamete inanmadıkları için değil tam tersine kıyamete inandıkları için gidiyorlar.
Kuran'da kıyametin zamanı yazmıyor. Demek ki yarın da kopabilir bugün de kopabilir. Birileri 21 aralıkta kopacak dediğinde hayır kopmayacak demek, o insanlarla dalga geçmek de aynı seviyede bir davranıştır. Sana kim garanti etti 21 aralıkta kıyametin kopmayacağını? Gerçek müslüman için kıyamet 21 Aralıkı bile beklemeyebilir zamanını ancak Allah bilir. Gerçek müslüman kıyamet şu tarihte kopmayacak demez, aynı şu tarihte kopacak diyemeyeceği gibi...