Benle niye kimse polemiğe girmedi diye üzülüyordum bende
Peki hocam biz bu sene boş yere okuduk ingilizce

Orada just kelimesi ve devamında gelen even kelimesi herşeyi özetliyor. İngilizce dersine geçiş yapmışsın diyorsunda ingilizce bilmiyorsan sen neyi iddaa ediyorsun

Orada adam kısa yazsanda olur ama yorum gelmesi lazım demiş devamında. Yeni bir siteye 140 kelimelik bir makaleyle nasıl çıkarmayı planlıyor ve yorum gelmesini sağlayacaksın onu merak ediyorum.
Bu arada çok agresif gördüm seni bir gez dolaş hava al gel
Est. hocam polemiğe girme gibi bir niyetim yok aman uzak kalsın
4 yıl Londra´da yaşadım, 1 yıl ingilizce eğitim veren üni´nin hazırlık okulunu okudum, 2 yıldır da fakültesinde taklalar açmaktayım. Allah´a şükür ingilizcem bana yetiyor, bilmediğimi iddia etmeniz ise zoruma gitmedi değil açıkçası, üstelik böyle cacık bir ingilizce tercümesi için, her neyse...
Biraz s*d*k yarıştıralım madem ingilizceme laf vurdun, haha :P
Polemik ortamı oluşturduğumu düşündüğünüz için karşı çıkıyorsunuz. Aslında sizin de savunduğunuz, benim de savunduğu şey aynı kapıya çıkıyor.
Uzun makale yazmak için kasmanın yanlış olduğunu, Google´ın bunu baş tacı derecesinde önemsemediğini, dikkate almadığını vurguluyorum. Siz de eminim böyle düşünüyorsunuz.
Bu poliemiğin de (

) böylece sonuna gelmiş bulunmaktayız, iyi geceler size de

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:37:35 -->-> Daha önceki mesaj 00:37:02 --
Uzatmaya gerek yok ewt zaten John Mueller sayar demiş.
count kelimesini kullanmış.Neden sadece indexlenmeyi kullanmamış.
Neden sayma kelimesi var? Kısacası kelimeleri 1-2-3-5 olarak sayıyor yani uzunluğu ölçüyor...
Nese ya ne dicem bu postlara youtube video nasıl ekleniyor.Bilen varmı ?
Bilen yok valla hocam