3 Kelimelik makaleden 33 link demek, link çıkış sayısının fazlalığını belirtmektedir, bir nevi Latifedir. Lâkin burda birçok arkadaş iyi biliyor o firmaların hangileri olduğunu.
Hacklink almadımda, satmadımda.
Dediğimden bir kelime bile anlamamışsınız ki, makale uzunsa kullanıcı sitede durmaz, makale bilgi veriyorsa kullanıcı sitede durur. Bunu belirtmişsiniz fakat uzun makaleyle bunun alakası yok.
Bana sakın PR cartı curtu yapma, PR dediğimiz algoritma bi' düzgün çalışsın.
Ben bunları okuyalı yıllar oluyor Messi, ben burada etkili içerik optimizasyonu tekniklerini paylaştım ona da göz atabilirsin. Lâkin biz SEO'dan geçtik artık, bunları ben atlatalı yıllar oluyor ve ne yazık ki Google algoritmaları senin dediğin gibi basit 3-4 cümleden oluşmuyor, denedim ve onayladım.
Lâkin tekrar belirtiyorum ki, özellikle vurguluyorum ki, makale uzunluğunun hiçbir alakası yoktur.
Öncelikle ben senin görüşlerine saygı duyuyorum.
Sen kalkıp kumda oyna diyorsun.saygısızlık yapıosun.
Ben sana soruyorum
Kalın bağırsak isimli bir konuyu 300 kelimedede anlatırsın, 3000 kelimedede anlatırsın.Bu çok normal.Burda yanlış bişey yok.Ama uzun konular genelde daha çabuk ve daha çok pr alır.O prler site ana prsini güçlendirir o prler candır.
Çok uzun zmandan beri link işi ile ilgileniyorum.Prli sitelerden alınan linklerin önemi nasıl çok fazla.Pr önemsiz olsa r10da link alım satım gibi bir konu olmazdı.Millet bize yüzlerce hacklink için para ödüyor.Adama linki atıyoruz.Direk 1. sırada.Bu hokus pokusla olmuyor.Bunun sebebi o sitenin prsi...
Benim anlatmak istediğim uzun yazıların zararı yok faydası var ve uzun vadede tüm siteyi yükseltir.Yanlış bir bilgilendirme yok.Makale sitelerine bak, ingilizce articles sitelere bak.
Ama tekrar sölüm sen saygı duymuyorsun.
Nerdeyse yazı yazmayı kötülüceksiniz.
Sadece seo ile bir yere gelinmez içerik önemli