SİTE SATILMADI SİSTEMİN HATASI
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle; Sitemin özelliklerinden,yaptığım ve yaptırdığım çalışmalardan bahsedeyim.
Kısa bir süreliğine satışa çıkardım...Satılmazsa ilgilenmeye devam edicem.
-Buyrun-
Günlük hiti 2,5 k-3,5 k arasında değişmektedir.(Sayyac)/İlgisizlikten
1,5 k ya düştü
Site Domain 6 aylıktır.2 aydır tarafımdan güncel olarak kullanılmaktadır.
Domainin PR değeri 2 dir fakat yakın güncellemede 4 üzeri olmasını bekliyorum.
Alexası 7 günde 250k lık büyük bir düşüş yaşamış düşmeye devam etmekte 815 k global sıralaması bulunmaktadır.
Günlük Clickpoint geliri 2,5-1,5 arasında değişmektedir.1 haftada minimal 20 bırakmıştır.
İlgisizlikten düştü 0,5-1 arası getiriyor. 79 TL değerinde
Şu konuda satışa sunulan
BAYMOVİE V2 Teması Lisanslı olarak bulunmaktadır.
50 TL Değerinde
Şu konuda satışta bulunan ve sitelere ne kadar pozitif etki ettiği kanıtlanmış
WP imletir V2 eklentisi lisanslı olarak bulunmaktadır.
(35 TL Değerinde)Yine aynı arkadaşın hazırlamış olduğu pozitif seo eklentisi olan
WP etiketçi V2 Manuel ve Otomatik hali iki ayrı eklenti olarak domaine lisanslanmıştır.
R10 da çalışmaları %100 olumlu etkiye sahip nadir insanlardan olan
Emrah adlı üyenin
Site içi Optimizasyon Çalışması yaptırılmıştır.(
50 TL
Yine başka bir seocu arkadaş olan UtkuBrs adlı üyeden yandaki şekilde
50 Edu siteden dofollow+nofollow
tanıtım yazısı alınmıştır.
20 TL Okumaktan sıkılmış olabilirsiniz ama ben yaptırmaktan sıkılmadım
Forumda yaptığı çalışma sayısı aldığı,itrader sayısı belli nadir arkadaşlardan olan Beo'dan
şu konudaki paket 4 + 100 prli backlink+türkçe imleme paketi alınmıştır.
100 TL
Aynı zamanda link çalışmalarına geçecek olursak
125 TL değerinde şu konudaki satıştan yaklaşık 20 günü kalan 1 aylık link alınmıştır.
100 TL değerinde şu konudaki satıştan yaklaşık 15 günü kalan 1 aylık link alınmıştır.
Ek olarak: Sitenin adının gömülü olup özel olarak upload ettirilen 200 film-belgesel hesabı,yine bahsi geçen 200 film-belgesel bölümü putlockere indirilmek üzere upload ettirilmiştir.-Daha siteye eklemedim.-
200 Film UPLOAD işi için,ÖZGÜN YAZI,REKLAM GÖMÜLMÜŞ SİTE,ZAMANLANMIŞ HALDE TESLİM EDİLECEKTİR.
Editörlerle anlaşılmıştır.Ödemesi yapılmıştır.
Sitenin domaini hedef kelimelere uygundur.Belirlenmiş 4 hedef kelimede ilk sayfada ;
belirlenmiş 2 hedef kelimede ilk 3 sırada hatta 1. sırada dalgalanma yaşamaktadır.
Başlıkta da belirttiğim gibi tek yapmanız gereken siteyi aldıktan sonra ilgilenmek düzenli ve güncel içerik girmek.
Nasıl gelir elde ederim?
Sitenin aldığı tık şu hit miktarına sahipken yaklaşık 60-70 arası değişmekte.
ister logro,ister clickpoint devam ettiğiniz firmaya göre bu miktar değişebilir.
Ben clickpoint kullandım 1 haftada yaklaşık 20 para getirdi.
Ek olarak putlockere uploadlı film dizi belgeselleri link kısaltma servislerinden faydalanarak ek gelir elde edebilirsiniz.
temanın özelliği olarak sadece filmle bir yerlere gelmek istemiyorsanız.Temadaki 14 tane bottan faydalanarak biyografi,dizi,fragman eklemesi yapabilirsiniz.
-Siteden hiç bir link satışı yapılmamıştır.- Link satarak-tanıtım yazısı satarak
buradan gelir kazanabilirsiniz.
sitenin hiti 10 gündür(1-2 host problemi yaşadık,ticketleri gösterebilirim) sabittir.18 Gündür yükseliştedir.
dediğim gibi arkadaşlar siteyi alıp yapmanız gereken film eklemek,geriye dönük özgünleştirme çalışması yapmaktır.
domain dizi,indirme,film için uygundur.Tam keyword elde etmek isterseniz yine subdomain sınırsız lisanslı farklı temanın dizi versiyonunu,veya video versiyonunu kullanabilirsiniz.
Siteyi alan arkadaş ilgilenirse 1 ay içerisinde 50 k ya ulaşır.
Madem bu kadar eminsin neden satıyorsun derseniz.
Benim zaten ileride iyi bir gelir elde edeceğim,okumaktan zevk aldığım bir bölümüm var.Fizyoterapi ve rehabilitasyon-halk arasında fizik tedavi- bu doğrultuda 14 dersim 18 tane sınavım var.Bu sınavlar yüzünden siteyi ihmal ettim ve sınavlarım geçince ilgilenirim dedim.Bir sınav dönemi bitince diğeri başladı.Malum sebepten ilgilenememekten korktuğumdan satıştadır.
Site için istediğim fiyat:
Satış açık arttırmadır.Resimde adres vardır.
Başlangıç fiyatı:300
Minimum arttırma:5 lira
Hemen al:PM ile ulaşın lütfen
Aklıma gelenleri yazdım.Unuttuklarım varsa eklemeye devam ederim.
Detaylı görüşmek için:
fromthedarkness@windowslive.com SAYYAC
GELİR TABLOSU ClickPoint/
HİT KAYNAĞI KELİMEDİR./HD Film sitesi/HD film izle/Tek parça film izle/Tek part film izle
Kelimelerinde ilk sayfada ilk 3 de gidip gelmekteydi.
NORMAL ŞARTLARDA BU ÇALIŞMALAR İÇİN 600-700 LİRA MASRAF YAPMANIZ GEREKİYOR ve bu çalışmaların olumlu sonuç vermesi şans işi bu sitede tuttu.Google siteyi sevdi.
Yapılan tüm çalışmaların raporları mevcuttur.Her şey lisanslıdır.
Clickpoint hesabını isteyen arkadaşlar içinde 45 yakın para vardır.isteyene 50 tl ek ücretle devredebilirim.
SATIŞ AÇIK ARTTIRMAYA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR.
ACİL SATILIKTIR....
ALEXA 717K YA DÜŞMÜŞTÜR