WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yüzden Türkiye'nin en bilindik kurumsal SEO firmaları 3 kelimelik makaleden 33 tane link çıkışı yapıyor değil mi?

- Yazı ne kadar uzun olursa o kadar üst sıraya çıkarsınız diye bir kavram yoktur. Google, yazıdaki kelime sayısını algoritmik olarak önemsemez.

Makale Alım & Satım kategorisinde yapılan işlerin %95'i makale değildir, tanıtım yazısıdır. Ve bu yazılar ana sitede değil, paravan sitelerde kullanılır. Makale, bilgi verendir. Ancak oradakiler özetsel ve keyword amaçlı yazılan yazılardır. Tanıtım yazısı diyelim biz buna.

Google, yazıdaki kelime sayısını şu şekilde önemser sayın @Messi;

- Yazının kullanıcıyı sayfada ne kadar tuttuğu,
- Yazının kullanıcıyı hangi sayfalara yönlendirdiği,
- Kullanıcı yazıyı okuduktan sonra web üzerinde hangi işlemi yapıyor? (Hâlâ onu mu arıyor yoksa orantısal o konuyla alakalı başka birşeyi mi arıyor?)
- Kullanıcı yazıyı okuduktan sonra site içinde mi geziyor? (Yazılan yazıyla sitenin genel alaka durumu nedir?)
- Yazıya sağlanan referanslar (backlink) alakası ne düzeyde ve kalite bakımından site yönergeleriyle düzeysel algoritması nasıl?

Yukarıdaki birkaç madde hepimizin akıl yürüterek çözebileceği şeylerdir. Bu ve buna benzeyen daha birçok etken vardır.

Yani sizin dediğiniz gibi bir mantık yok ne yazık ki @Messi, sizin mantığınıza göre C# hakkında bana 1500 kelimelik makale yazın, Assembly hakkında yazın, 1. sayfaya cuk oturalım.

Gidin hava-i fişek atın akşam oldu, insanların aklını karıştırmayın.
Konuda yazılan ve sizin yazdıklarınız doğruysa ki doğru olduğuna inanmak istiyorum bu sitede yıllardır 200+ yazılar dışındakiler google'ın gözünde önemsiz diyenlere diyecek fazla bir şey bulamıyorum.

Peki kim uydurdu bunu?