Birincisi bu bir şikayet konusu değil , sizin kaçırdığınız bir nokta var oda insaniyet kısmı , bu proje tamamlanmasa da aktif hale gelmese de ortada günlerce ve saatlerce harcanan bir emek var , sadece bu emeğin boşa gitmemesine gönlüm razı olmadığı için son halini alıp kapatmanızı istedim. Size şunu da diyebilirdim canlı destekte, ortağıma ulaşamadım ama muhtemelen devam ettireceğiz iki güne ödemeniz geçilecek , dosyalara erişemiyorum açabilir misiniz pekala da açardınız. Hoş proje tekrardan da başlayabilir ancak bu durumda hiç bir şekilde sizi tercih etmeyeceğim çünkü davranışınız ticari açıdan etik gelmiyor bana. Yedek konusuna gelince proje yarım kaldığı için 8 aydır sitenin url sini bile açmamışımdır muhtemelen. Her neyse bu sizin ticaret anlayışınız yapacak bir şey yok. Çokta uzatmanın anlamı yok.
Size bol bol müşteriler.
Ben sizin şikayet ettiğiniz yazdığımı yada ima ettiğimi hatılamıyorum. Siz olayı kendinizce açıklamışsınız bende kendimce açıkladım.
Size şunu da diyebilirdim canlı destekte, ortağıma ulaşamadım ama muhtemelen devam ettireceğiz iki güne ödemeniz geçilecek , dosyalara erişemiyorum açabilir misiniz pekala da açardınız.
İşte zaten sorunda bundan kaynaklanıyor. Afedersiniz ama bu bahsettiğiniz davranızşlardan dolayı bir tek kulağımızın arkası kaldı ve bizde bu yüzden bu şekilde davranıyoruz.
Bizi tercih edip etmemeniz sizin seçiminiz saygı duyarım.
Hala bunun ticari ahlaka aykırı olduğunu düşünüyorsunuz. Bir şey sorsam varz edelim ki bir GMS operatoründen hat faturalı aldınız ve faturanız ödeme yapmadığınız için kesildi ve dağ başında kaldınız. Müşteri hizmetlerini arayıp dağ başında kaldım siz hattımı açın ben şehre inince parayı ödeyeceğim dediğinizde açıyorlar mı yada açarlarmı ?
Bu arada son olarak bu yedek işinden başıma gelmiş bir olay hemen hemen sizinkine benzer :
Müşteri 17/12/2012 12:54
Sitem faturası ödenmediği için hesap askıya alınmış. Ödeme yapıcaktım fakat fiyat fazla geldi. Site yedeğini alabilirsem sevinirim.
Ben : **** Bey ne yazık ki ödeme yapılmadan yedek vermek yada sitenin tekrar hizmete açılması gibi bir durum söz konusu değil.
Ayrıca sadece fiyat arttırılmadı bununla beraber kullanım özellikleriniz de arttırıldı. Örneğin web alanınız email sayınız vs. değişikliklere gidildi.
tartışma bu şekilde devam ediyor ve gece 12 ye kadar açık tutacağımı söylüyorum yedeklerini alması için.
vatandaşın son yazdığı ticket
Müşteri
17/12/2012 17:49
Onca yazışmadan sonra hesabı açtığını için AFERİM 'i hak ettin.
Tabi ki bu da sizin sorununuz değil yaşın yanında kuruda ne yazık ki yanıyor. Ödeme yaparsanız veritabanı ve diğer yedeklerinizi alabilirsiniz.
İyi akşamlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:34 -->-> Daha önceki mesaj 20:44:58 --
Hosting şirketinin insiyatifine kalmış ama 1 yıl ödeme zorunlu tutarak gereğinden fazla çakallık yapmış. Bence hiç muhattap olmayın 1 aylık hosting ödemesi yapın yedeklerinizi alın.
Bu arada çakallık filan hoş bir cümle olmamış kannatimce tanımadığınız kişiler ve kurumlar hakkında cümle kurarken birazdaha dikkatli olursanız memnun olacağım kendi adıma