Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0-0 berabere kalarak. Eklemeyi unutmuşsun.

ASY'de kupa dedin al sana kupa. Yok Altay'mış yok bilmenne

GS'yi kendi sahasında yendik kupa aldık diyorum ASY değil ki diyorsun.

ASY'de kupa aldık diyorum GS ile değildi diyorsun.

Komedi ya

JustRulz iyi forumlar kardeşim sen haklısın. Uzatmayalım zira gittikçe basitleşiyor. Bana göre siz bizi Türkiye'de rezil eden takımsınız. Hakemsiz kazandığınız maç neredeyse yok. 2 senede 1 defa hakemler aleyhinize karar verdi ondada MHK başkanı kanal kanal dolaşıp özür diledi sizden.

Uzatmayalım konu amacından saptı. Ama genel olarak bu tür taraftarları görünce Aziz Yıldırım'a kızmak gelmiyor içimden.
Kedi ciğer meselesini biliyorsun o yüzden Gs'hakkında atıp tutmadan biraz daha düşünmen gerekir.Siz fb camiası olarak herzaman futbolun pis tarafını temsil etmekten öte gidemediniz.Çık dışarı sor çevrendekilere , şike de , rezil takım de , teşvik primleri de , aklına futbol içinde gelebilecek ne kadar kötü durum varsa hepsini sor millete akla gelen ilk takım fb olacaktır.Önceside böyleydi sonrasıda böyle olacak o.Siz size haksızlık yapılduğını sanıyorsunuz fakat oynadiğimiz maçlari seyretmiyorsunuz sanırım ? Oynamıyor arkadaş Fb oynamıyor , Mr Kocaman olduğu sürece'de oynayamıyacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:59:32 -->-> Daha önceki mesaj 19:56:48 --

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne içiyorsana banada söle bende içicem türkiyede böle kafa yapan gerek sıvı gerek kuru bir maddee daha önce görmemiştim r.carlos ismi yeterlidir sana fazla uzatma bana r.carlos standartlarında dünyaya nam salmış yabancı bir futbolcu göstersene ???????????
Rize çayı içiyorum.
Farklı kafa yapan sıvılar ya da kuru maddeler tüketmedim şükür.
Fakat sizde o tür bir etki var bellli çünkü ben banatartıştığımız konuda cevap veriyorum siz birtarafınızdan uydurduğunuz elementler ile farklı gundemler yaratmaya çalişiyorsunuz.Lütfen rica ediyorum okumadan yazmayalım ( anlamadan da yazmayın )