Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0-0 berabere kalarak. Eklemeyi unutmuşsun.

ASY'de kupa dedin al sana kupa. Yok Altay'mış yok bilmenne

GS'yi kendi sahasında yendik kupa aldık diyorum ASY değil ki diyorsun.

ASY'de kupa aldık diyorum GS ile değildi diyorsun.

Komedi ya

JustRulz iyi forumlar kardeşim sen haklısın. Uzatmayalım zira gittikçe basitleşiyor. Bana göre siz bizi Türkiye'de rezil eden takımsınız. Hakemsiz kazandığınız maç neredeyse yok. 2 senede 1 defa hakemler aleyhinize karar verdi ondada MHK başkanı kanal kanal dolaşıp özür diledi sizden.

Uzatmayalım konu amacından saptı. Ama genel olarak bu tür taraftarları görünce Aziz Yıldırım'a kızmak gelmiyor içimden.
Anlatmaya çalıştığımı anlayamamak, yada anlamamakta ısrar etmek için ne gerekiyorsa yapıyorsun
İnönüde kupa almak yada Samiyende Altaydan kupa almak, bunlar Mabedimiz dediğiniz yerde kupa almaktan daha değerli bişeyse sizin için -ki sizin için tek değerli şey 6-0'lık galibiyet bence - daha da diyecek bişey gerçekten yok.

Eklediğin iyi oldu 0-0 gibi bi skorla şampiyonluğu vermek size daha da bi koymuyorsa diyecek harbiden bişey yok demektir. 2-2 lik skorla mı alsaydık yani onu mu istiyordunuz ?

Hala öyle bi başkanınız oldugu için utanmıyor ve kızmıyorsanız, bu da büyük bir sorun bence. Tekrar bi düşünün bunu

SanTieG0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi anlamadığım bir olay var 0-0 berabere kaldılar da kupayı aldılar, 5-0 yenseler gene alıyorlardı olay nedir yani her yerde bunu yazıyorsunuz. Bir de şey muhabbeti var 0-0 berabere kalınca sevinmişler adamların beraberliğe değil şampiyonluğa sevindiklerini anlamayacak kadar kuş beyinli değil herhalde bunu yazanlar
Ne anlayabilirsin nede anlatabilirsin hocam