Arkadaşlar ikitane sitemi güncelleyeyim dedim 1 sitemi sorunsuz güncelledim, diğer sitem hata verdi : ( biraz araştırdım SQL injection yemişsindir falan diyen bir ingilizce kaynakvar fakat ben güncellemeden sonra aldığım için ihtimal vermiyorum SQL injection yediğime.

http://make.wordpress.org/core/2012/...-wpdb-prepare/ burada bahsediyor ama dediğim gibi ingilizce

Hata kodu:
Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/------/public_html/wp-content/plugins/online-chat/online-chat-functions.php on line 109 and defined in /home/------/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/------/public_html/wp-content/plugins/online-chat/online-chat-functions.php on line 350 and defined in /home/------/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990
konu hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:28:14 -->-> Daha önceki mesaj 10:54:13 --

Konu Hakkında bir bilgisi olan yokmu arkadaşlar ???

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:18:34 -->-> Daha önceki mesaj 12:28:14 --

arkadaşlar sorunu çözdüm eğer başkalarıda bu hatayla karşılaşırsa çözümü,

Anadizinde config.php açın içerisinde herhangi bir yere
@ini_set('display_errors', 0);
böylelikle hata gösterimlerini kapatıyoruz.