mevthawk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--üstadım tema inove teması googlenin çok sevdigi temalardan yani bu konuda baya araştırma yapıp öyle kurdum temayı oldukça sade fazla bir kod yogunlugu olmayan bir tema ...

--facebook u da bugun kaldıracam ama siteye zaten googleden hit geliyor en az 350 geliyor günlük tekil olarak googleden..

--site hızında googlenin kendi sayfa hız oranında %89 mu ne verdi bende anlamadım onuda biraz inceleyeyim...

--siberbilgi.net i ben koydum dışarıya oradan farklı bi link gidiyordu onun yerine kardeş site diye tabir ettigim bir sitenin linkini koydum anlaşılan kaldırmam daha iyi olacak..

--logo olarak da biraz amatör olarak ugraştım ama header banner içinde ugraşmam gerekecek biraz tema eski oldugundan biraz sorun çıkarabilir..

temayı biraz genişletecem bunun için header le gerçekten biraz oynamam lazım

üstadım önerilerin çok teşekkür ediyorum bu dediklerini yapmaya çalışıp tekrar başvuracam

başka öneri ve tavsiyelerede açıgım....
Kardesim sorun degil nedemek , keske senin isin görülse.Ama bak bence su temayi komple degistir , hatta benzeri bile olmasin , ne kaybedersin ? o kadar vazgecilmeyecek bir tema mi senin icin.ondan sonra yeni temaya uyacak banner heaader ve genisletme calismalarina girersin..kolay gelsin tekar.