Siz, bence gelen teklifleri değerlendirin. Eğer o taraklarda beziniz yoksa, kıvıramazsınız olayı.
250 bin TL cezai işlemi ve 5 yıla kadar hapis cezası var.
Boş hit gelsin derseniz o ayrı mesele. Ama bir süre sonra çöp site olacaktır sizin için.
burada bir domain sattim ligtv uzerine. daha dogrusu sedo r10 karisik bir satis oldu. alan arkadas projelendirmis bunun uzerine digiturk'ten beni aradilar ve dava acariz soyle boyle yapariz niye yayin yapiyorsunuz gibi biraz da gereginden fazla hadsizce sorular oldu. o alani' isi yapanlari ve isleri bu oldugundan yapabileceklerini biraz bildigimden arkadasla temasa gectik vs. mide bulandirici bir is yapiyor adamlar acikcasi olan bu. ellerindeki basit whois araclariyla bir onceki sahibine geliyorlar. satisinizi kanitlayabilirseniz yapabilecekleri hicbir sey yok ama belirttigim gibi gereksiz yere isi bu olan bes para etmez birileriyle gorusmek zorunda kaliyorsunuz. o vakitten beri ligtv domainleriyle ilgilenmiyorum.
ligtvdekilerin bir sey bildigi yok gerci bunu almak yasak bilmiyor musunu gibi sacma salak seyler de soyluyorlar ama ligtv.com adresini de alabilmis degiller. yine de tercih meselesidir ama yukaridaki not iyi niyetli bir uyaridir bence