500$-400-700 TL seklinde facebook sağ taraf reklamlar cıkmaktayız.
1 adet reklam fiyatı :
200 
'dir.
Reklam para birimi : TL,,$ seklindedir.
Reklam Bütçeleri : 700 TL , 400 , 500$
Reklam Yönetimi : Reklam Yönetimi Bizdedir.En ucuz maliyet ile en fazla tık almanız sağlanmaktadır.
Ödeme sekli : Reklam girilir,Onay Bekler,Onay alır,Ödeme hesaba gönderilir.
Reklam gidişat durumları aralıklı olarak reklam süresince 2 veya 3 kez olarak resim ile reklam durum bilgilendirmesi yapılacaktır.
Reklamda Tık Oranları şablonunuz,domaininiz, ve kitlesel olarak değişmektekdir.bu konu hakkında reklam verene bilgilendirme yapılacak daha sonradan kabul ederse reklamı girilecektir.
Reklam girildikten sonra vay efendim az tık almış,vay efendim tıklama fiyatı yüksek şeklinde lütfen yorumlamayınız.teklif fiyatlarını facebook durumunuza göre belirlemektedir.
Stok durumu günlük olarak değişmektedir.
+18 Reklamlar Kesinlikle çıkılmamaktadır.bu konuda alternatif bir durum söz konusu değildir.
STOK DURUMU :
-0-
Hergün konu üzerinden stok durumunu takip edebilirsiniz.
TEŞEKKÜR EDERİZ.
Reklamımız onaylandı arkadaş oldukça ilgili, arkadaş reklamlar ile istatistikleri de istediğimiz anda hemen göndermekte.
arkadasla sürekli çalışıyorum. güvenilir ve işini profosyonel yapan bi arkastır. tavsiye ederim
10 numara bir arkadas çalıştım reklamlarından çok verim aldım tesekkürler
arkadaşa reklam verdik reklamımız sorunsuz aktif oldu ve epeyde çalıştık halada çalışmaya devam ediyoruz kendisine %100 güvenebilirsiniz