Benzer maddeler bizim sözleşmemizde de mevcut.
Ben size daha ağırını söyleyeyim.
Siz dışarıdayken işyerinizde babanız kalmış. Ve çalan telefona yardımcı olabilir miyim diye bakmış. Ama teknik konularda bilgisi olmadığını belirtmiş.
Müşteriniz telefona bakan kişiye hitaben (babanız hakkında) ticketta denyoluktan başlayıp ucunu alamayacak kadar uçmuş gitmiş.
Benim yanıtım şu oldu: Aranızda geçen konuşmayı bilemiyorum lakin sözlerinizi daha dikkatli seçmenizi rica ederim, dedim.
Evet içimde ne fırtınalar koptu. Ama öfkeme yenilmemeye çalıştım.
Tabi herkes farklıdır.
Benim sizi sorgulamak haddime düşmez.
Sadece görüşümü belirttim.
Yanlış anlamamanız ümidiyle.
İyi geceler.
Sözleşmemizde şu madde mevcut:
Herhangi bir çalışanımıza hakarette bulunmak/kaba davranışlar sergilemek, hesabınızın/aldığınız hizmetin/hizmetlerin askıya alınmasına/sonlandırılmasına sebebiyet verecektir. Böyle bir durumda, herhangi bir iade yapılmaksızın üyeliğiniz sonlandırılacak ve sözleşme feshedilecektir.
Bu tür bir olay ilk kez başımıza gelmiyor söylediğim gibi. s... gitbile diyenler oldu. O yazışmaya bakarak karşınızdakinin niyetini anlıyorsunuz. Adam hakikaten çok sorun yaşamış bizde de hata var, alttan alıp müşteriyi memnun ediyorsunuz yani profesyonellik gösteriyorsunuz. Fakat bu konudaki yazışma şu şekilde, siz ne yapardınız merak ediyorum:
Not: Daha önce bildirilen sorunlar 15-20 dk içinde çözülmüştür ki sadece 2 kez sorun bildirilmiştir, bir tanesi bizimle ilgilidir. Bundan hemen önceki bildirimde yine hakaretvari hitaplar mevcut.
Bunun üzerine sözleşmemizdeki kural uygulanmıştır.
Siz farklı birşey mi yapardınız?