Kimse alınmasın kızmasın amacım tartışma filan da değildir ancak bu konuyu dile getirmeden yapamayacağım.
Dün adwords bölümüne bir bakayım dedim ve hani adsense konusunda en ufak bir ihlal durumunda köpüren, çılgına dönen ( bu konuda haklıdırlar ancak bazen kendilerini patron görme edasıyla aşırı tepki verebiliyorlar) adwords yayıncıları, en düşük TBM oranlarıyla reklam vermenin peşindeler... e peki arkadaşlarım bu durumda kendi sitelerine özenmiş, belli emekler harcayan gecesini gündüzüne katıp belli oranlarda para kazanmak isteyen adsense kullanıcılarının hakkı yenmiyor mu? Adam gerçekten kaliteli bir site yapıyor ama bir bakıyor ki adwords kullanıcısı en düşük tbm oranlarıyla sitesinin reklamını kaliteli sitelerde çıkarmasını bir şekilde başarmış ve tık başına hak ettiği ücreti alamıyor. Size soruyorum bu durumun adsense hilesi yapanlar arasındaki fark nedir?
Bu benim yeni gözlemlemiş olduğum bir durumdur lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim... Bence o tür en düşük tbm garantili konuların kalması gerekmektedir. Sizlerinde düşüncelerini saygı çerçevesinde almak isterim...