Yandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilmiordum o siteyi sagol paylastigin icn. tesekkur evet seoteknikleri superdi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:38 -->-> Daha önceki mesaj 21:24:06 --

aliskanlik oldu kusura bakma elimden geldgince yazarim.
Laf syleyenler niye boyle yapiyo. Cikabiliyosaniz o laf soylyenleri de gorelm Yiyorsa. İnsan admlari tebrk eder. Bu cekememzlik neyin nesi yaa Seoengine ve zeo siralamyi vrmez. Dusmesini bklyenler cok bklersiniz
prdn arkadasim yanlis oldu ksura bkma. Ozur.
Sizi zevkle takip ediorum ve edicem. Hakkinizi aldiniz. Duseceginizi dusunmuorum. r10 yeniden canlanmıs bulmak guzel artik buradaim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:15:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:14:17 --

hacklnk yaparak emegiyle calisanlardn da ne goturdklerine bak istersen sn. Bos konusacagna. Arkslar millet nden bnim uzerime geliyo ? Doruları soylemk suc mu ?
Tam annamadim da nesee yorumun icin tesekkur edeim.
gülmeyi tercih ediyoum.
******** dedin de güldürdün beni Onlar mı prof. yapma ya

Seozeo dürüst çalışıyo seoengine gibi reknova gibi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:56:05 -->-> Daha önceki mesaj 20:53:53 --

Reklam nerde. Ben dürüstlüğü buraya konu ettim. niye böyle yapıyosun nedir bu çekememezlik ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:59:22 -->-> Daha önceki mesaj 20:56:05 --

hee

olduça bş ve saçma bir yazı olmş.

Her önüne geln 2 yazı okuyor millete seo hakknda bilgi vrmeye kalkyo
arkadaşım sorunun nedir bilmiyorum ama hakikaten rahatsız mısın sen ya?derdin nedir anlamak mümkün değil.Neyse,seviyene inmeyeceğim,yazdıkların ortada,işin gücün bu forumda ona buna laf yetiştirmek.şimdi saçma sapan bir cevap vereceğini de tahmin ettiğim için başkacada bir mjına cevap yazmayacağım.beğenmediysen okuma kardeşim.sana zorla gir benim açtığım konuya da oku diyen mi var? komiksin gerçekten.bir de davetiye ile gelmiş arkadaş.enteresan ya.böylesi kafaların forumda işi nedir acaba?üretim sıfır,boş laf maksimum ve hala forumda.hadi yandan yandan,yandan yandan,bekleme yapmaaa

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:55 -->-> Daha önceki mesaj 22:13:36 --

canary1907tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel yazı teşekkürler
ben teşekkür ederim.