İstediğiniz sitenin botu yazılır.
Arkadaş youtube botunu zamanında ve sürekli bana danışarak, bütün isteklerime cevap verecek şekilde teslim etti. Çok iyi niyetli ve işinin hakkını fazlasıyla yerine getiren biri. Üstelik zor bir sistem olan siteme botu en güzel güzel şelilde sorunsuz entegre etti. Kendisiyle yeni bir bot anlaşması daha yapılmıştır, bot işi olanlara hiç terettüt etmeden tavsiye edilir.
2. botuda merakla bekliyorum hocam, ellerine sağlık...
Arkadaş dediiği gibi süresinde botu teslim etti. Sorunsuz şekilde çalışıyor
ALLAH razı olsun
zme_2012 kardeşim 2 ci botumda yapıldı
namaz sureleri yani diyecek bir şey bulamıyorum iş teslimatında süpersin kardeşim senin kadar saglam bot yapan ve erken teslimat yapan görmedim tekrardan ALLAH razı olsun
1 Adet bot için arkadaşla anlaşma yapıldı. Sorulan butun sorulara nazikce cevap veriyor. Başka kişiler gibi kısa kısa cevap vermıyor butun herseyı detayına kadar anlatıyor.
ALLAH razı olsun
zme_2012 kardeşim mybb tabanlı
namaz sureleri siteme yapmış oldugun bot süper çok güzel işimi görüyor. 20 tl gibi çok uygun fiyata ve 2 gün içerisinde teslim ettiigin için ayrıca teşekür ederim eline koluna saglık çalışmalarında başarılar diliyorum bot yaptıracak arkadaşlarada sesleniyorum çok güvenilir saglam ve en teslim ediyor bot'u tüm bot yaptıracak arkadaşlarda gönül rahatlıgı ile bot yaptırabilirler
Yazılım işlerinden hiç anlamam ama bu konuda en iyisi olduğuna çok kısa sürede kanaat getirdim. Beklentilerimin çok üstünde sonuçlar elde ettim. Sanırım hakkında kurulabilecek en net cümle "imkansız değil sadece biraz zaman alır" daha çok işim düşeceğine eminim.
BOTLARINI YAPTIĞIMIZ SİTELERDEN BAZILARI....
Başka bir sitedeki referanslarımız . saygıyla sunarım ...